La FCVB y el CV Roquetes units pel creixement del voleibol a Terres de l’Ebre

Coincidint amb l’últim partit de la temporada del CV Roquetes com a local, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, es va reunir amb el president, Joan Mulero, i la Junta Directiva de l’equip roquetenc amb la voluntat d’iniciar diferents projectes que afavoreixin creixement del voleibol i el vòlei platja a les Terres de l’Ebre. Després de la mateixa van gaudir del partit en el que també hi van estar presents l’alcalde de Roquetes, Iván García, i el representant territorial de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Joan Lluís Barberà.

Els principals temes que es van posar sobre la taula a la reunió amb el president del CV Roquetes i altres membres del club van ser les línies de treball a seguir a partir ja d’aquesta temporada per tal d’incentivar la creació de nous clubs a la zona, el que comportarà més practicants i també la possibilitat de disputar partits amb equips de proximitat. En aquest sentit es va proposar un pla de promoció a les escoles que ajudi a l’entitat i als nous clubs a créixer sobretot amb esportistes de base.

Altres temes tractats van ser el projecte de futur del primer equip de l’entitat a la Superlliga 2 masculina, categoria de plata del voleibol espanyol, la propera temporada. L’equip, que ocupa actualment la novena posició ja ha assolit la permanència, tot i que encara queda l’última jornada per disputar-se. Els de Roquetes tancaran la temporada, aquest dissabte a les 18 hores, a casa del Instercap Tarragona SPSP.

I també de cara a la propera temporada, es va tractar la futura creació de la secció de Vòlei Platja del club. Els dos presidents, Zamora i Mulero, acompanyats de la resta de membres presents a la reunió, van visitar la pista de vòlei platja de la que disposa el club actualment per veure les necessitats d’adequació i les possibilitats de la mateixa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt