El Sant Cugat finalitza la lliga regular en una històrica quarta posició

El primer equip del DSV CV Sant Cugat ha sumat aquest cap de setmana el punt necessari, davant el CV Kiele Socuéllamos, per assolir la quarta posició a la lliga regular i seguir fent història. A més, amb aquesta posició les santcugatenques s’asseguren tenir a favor el factor local en la disputa del play off.

Les de Sant Cugat han visitat el Kiele Socuéllamos en l’últim partit de lliga, i tot i fer un primer set per oblidar i aconseguir refer-se per guanyar els dos següents, assegurant el punt necessari per ser quartes, no van poder acabar de tancar el partit en perdre també el quart set i el tie break. I és que es van  trobar un rival que va lluitar fins al final per guanyar l’últim partit davant la seva afició.

Però ara mateix, la ment ja està posada en el play off. La lluita pel títol de la màxima categoria del voleibol espanyol comença aquest proper cap de setmana amb la disputa dels quarts de final al millor de tres partits, on el rival de les de Sant Cugat és l’Avarca de Menorca, cinquè classificat. El primer partit les santcugatenques el jugaran aquest dissabte, 26 de març, a les Balears; i el segon, el 2 d’abril, ja serà com a locals. En cas d’empat, el partit definitiu també es jugaria a Valldoreix el diumenge 3 d’abril.

El DSV CV Sant Cugat ha guanyat i perdut amb les de Menorca. En el primer partit de lliga, com a locals, les de Rafa Ruiz van aconseguir tancar el marcador amb un 3-1. En canvi, en el desplaçament a l’illa pitiüsa van perdre per 3-0. En cas de classificació les de Rafa Ruiz s’enfrontarien a semifinals amb el Gran Canaria Urbaser, líder de la classificació regular i amb qui les de Sant Cugat han aconseguit sumar un punt en el partit d’anada com a visitants, i sumar un set en el partit de tornada com a locals.

Per l’altra banda, l’altra quart de final el disputaran l’Osacc Haro Rioja Voley, sisè classificat, amb el CV Kiéle Socuéllamos, tercer, i el seu rival a semifinals serà el Sanaya Libby’s La Laguna, segon a la general.