‘Tots junts’ pel Voleibol a Llinars del Vallès

Més de 200 alumnes han participat enguany a les dues trobades ‘Tots junts’ que organitza l’Ajuntament de Llinars del Vallès amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol. Aquesta iniciativa, que ja fa més de 10 anys que es duu a terme té per objectiu apropar els esports menys mediàtics als alumnes.

Enguany, les jornades s’han dividit en dos per respectar les mesures COVID. La primera trobada, amb els alumnes de primària, es va realitzar el passat dimecres i avui s’ha celebrat la segona amb els de secundària. Els alumnes han pogut gaudir així d’una jornada lúdico-esportiva coneixent de prop el voleibol a través de partits de 8 minuts en format 4×4 i sense classificació.

La jornada també serveix per fer arribar als professors de primària i secundària noves metodologies més motivadores envers aquest esport, així com adaptacions reglamentaries que poden fer servir amb els alumnes per tal de fer el voleibol més atractiu a les etapes inicials. Els alumnes que han participat en aquestes trobades han estat de dos centres educatius de Llinars del Vallès, IES Giola i Escola Ginebró.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt