EL DSV CV Sant Cugat torna a fer història

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha tornat a fer història classificant-se per segon any consecutiu per disputar el play-off al títol de la Lliga Iberdrola. La fita ha arribat a falta de dues jornades després de guanyar a l’Osacc Haro Rioja Vóley per 3 a 0, aquest dissabte.

Les de Rafa Ruiz van mostrar el seu millor joc en un partit molt igualat en el marcador i van saber controlar els moments de més dificultat per anar sempre un pas per davant de les rivals. Mentre Carlota Martínez i Camila Maldonado destacaven en encert al primer parcial, Zoi Mavrommatis tenia el seu moment estel·lar en el segon. En el tercer, la defensa d’Andrea Bové i la potència de Raquel Brun van marcar la diferència, sense deixar de destacar la gran feina de distribució realitzada per Anna Newsome durant tot el partit.

Una nova victòria que es suma a les 10 aconseguides per les vermell-i-negres fins ara i que les col·loquen entre les sis primeres classificades, posició que dona l’accés al play-off pel títol de la categoria d’or del voleibol espanyol. Rafa Ruiz ha destacat la gran temporada que ha fet l’equip i ha explicat que el mèrit del conjunt és que totes les jugadores són importants i ‘ninguna sobresurt per sobre les altres’.

Amb aquests tres punts el DSV CV Sant Cugat es situa cinquè a la classificació amb 35 punts, els mateixos que l’Avarca de Menorca, quart classificat. Després de la derrota de diumenge contra el Gran Canaria Urbaser per 1-3, buscaran aconseguir, a l’última jornada, la quarta plaça a la classificació per tenir el factor local a favor en el play-off. Les de Rafa Ruiz jugaran l’últim partit de lliga contra el CV Kiele Socuéllamos, tercer classificat, el dissabte 19 de març. Per la seva banda, les de Menorca jugaran l’últim partit contra el líder, el Gran Canaria Urbaser, pel que les possibilitats estan obertes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt