EL DSV CV Sant Cugat a tocar del play off de Superlliga

El DSV CV Sant Cugat podria tornar a fer història aquest cap de setmana classificant-se pel play off de la Lliga Iberdrola per segon any consecutiu. Les de Rafa Ruiz juguen demà a Valldoreix a les 19 hores amb l’OSACC Haro Rioja Voley i si sumen els tres punts assoliran l’objectiu de manera matemàtica a falta de dues jornades per finalitzar la temporada.

Les santcugatenques ocupen ara mateix la cinquena posició amb 32 punts, els mateixos que les riojanes, pel que el duel per tancar l’accés a la lluita pel títol es preveu èpic. Per aquest motiu, des del club de Sant Cugat es vol omplir la grada del pavelló per animar a l’equip a aconseguir la victòria.

Però aquest no serà l’únic partit del DSV CV Sant Cugat aquest cap de setmana. Si dissabte els espera un duel directe amb l’Haro, diumenge rebran a Valldoreix al Gran Canaria Urbaser, segon classificat amb 45 punts i un partit menys. Serà el penúltim partit de la temporada i es jugarà diumenge a les 16 hores.  Finalment, les de Sant Cugat tancaran la temporada a casa del Kiele Socuéllamos, tercer classificat amb 43 punts.

D’altra banda, després de la derrota d’ahir del Barça CVB davant el Cajasol Voley Dos Hermanas per 0-3, l’equip de Lucía Bregar necessita un gairebé un miracle per salvar la categoria. Les blaugrana ocupen la penúltima posició amb 19 punts i n’haurien de sumar com a mínim tres per agafar als equips que tenen per sobre amb 22 punts: el Feel Voley Alcobendas i el CV Sayre CC La Ballena.

El calendari no juga a favor de les barcelonistes. Els queden dos partits per davant, a priori complicats, amb el primer i segon classificat de la taula, el Sanaya Libby’s La Laguna i el Gran Canaria Urbaser, respectivament.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt