El Rodi Balàfia Vòlei pot fer història aquest dissabte

El RODI Balàfia Vòlei té una cita amb la història aquest dissabte, a les 16.00 hores, al pavelló municipal Juanjo Garra. I és que si els lleidatans guanyen el seu partit contra l’AE Manresa estaran classificats matemàticament, a falta de dues jornades, per a la Fase d’Ascens a Superlliga 2, que se celebrarà el 22, 23 i 24 d’abril en una seu encara per determinar, tot i que Lleida s’ha postulat per acollir-la

L’entrenador de l’equip, Carlos Oca, creu que “és important aconseguir aquesta victòria a casa per estar tranquils i, també, per què no, somiar en quedar campions de la lliga”. Però “tot passa per aquest partit primer i cal guanyar el Manresa que és un equip veterà i lluitador, però creiem que estem en una molt bona dinàmica de joc i els jugadors estan molt motivats”.

Per a aquest partit, el club s’ha proposat omplir la graderia perquè el públic participi i acompanyi l’equip en aquest dia que pot ser històric. Així, McDonald’s Lleida ha tornat a ser col·laborador del club i s’han dissenyat unes noves bufandes amb l’objectiu que tots els jugadors i totes les jugadores de la base la puguin lluir al pavelló, alhora que es realitzaran sortejos de la mà de Grup Aragonès i Pastisseria Marquès.

D’altra banda, el Voleibol Mundet i el Frankfurt Arenys Volei es juguen la segona plaça del grup. Els de Barcelona van segons amb 50 punts i només depenen d’ells mateixos assolir la fita i tornar a la categoria de plata del voleibol espanyol. Aquest cap de setmana viatgen a Manacor per enfrontar-se al cinquè classificat i encara els quedaran les dues últimes jornades amb rivals de final de la taula com són el CV Sant Martí, penúltim, i el CV Eivissa, últim.

Un calendari més complicat, a priori, té el Frankfurt Arenys Volei, que amb 44 punts necessita bons resultats i que els de Mundet punxin. L’equip del Maresme que va aconseguir l’ascens a Primera Nacional la temporada passada, tot i que visita al cuer aquest cap de setmana, s’haurà d’enfrontar al RODI Balafia Volei Lleida a la penúltima jornada i al Volei Olot, sisè, a l’última.

Redacció Balafia Vòlei + FCVB

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt