Inscripcions obertes a la segona edició del WESE, postgrau de lideratge esportiu femení

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya va presentar dilluns la segona edició del WESE (Women Executive Sports Education), el primer postgrau de lideratge esportiu femení que s’imparteix a Catalunya. Les inscripcions al postgrau, en el que només hi ha 12 places per a dones directives del món de l’esport, estaran obertes fins al proper 28 de març.

L’objectiu del postgrau, tal i com va explicar la seva directora, Monica Utrera, és ‘crear un empoderament 360º, enfortir les competències directives i aconseguir un coneixement per trencar el sostre de vidre’. En aquest sentit, es busca generar un canvi profund en la lideressa tant en la manera de comprendre com de situar-se davant el món. Per això, el WESE facilita eines d’aplicació immediata al dia a dia del directiu i permet a les participants establir xarxes de poder.

El postgrau de lideratge femení consta de 4 fases que asseguren la interiorització dels continguts, a més de dur-se a terme tant amb accions personals individuals, assegurant la personalització dels continguts amb accions tant personals individuals com amb les grupals plenàries. Per optar a una de les 12 places disponibles és necessari enviar carta de motivació, currículum vitae, experiència personal i professional, activitats extracurriculars i vinculació amb l’esport abans del 28 de març. Tota la informació es pot trobar a https://ufec.cat/academy/

La novetat d’aquesta segona edició ha estat el conveni de col·laboració al qual s’ha arribat amb l’Associació Catalana de Municipis. La presidenta de la AMC, Joana Ortega, va explicar que “la formació és una eina de millora i transformació contínua, especialment en el servei públic de proximitat dels Ajuntaments. Amb aquest acord amb la UFEC hi volem sumar, a més, l’empoderament femení en l’àmbit esportiu”.

També destaca la participació de Vanessa Ortega, presidenta del Balàfia Vòlei Lleida, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol i Tècnica en Comunicació a l’Ajuntament de Lleida, que va participar a la primera edició del WESE i formarà part del professorat en aquesta segona edició.  

La presentació del postgrau, impulsat per la UFEC en col·laboració amb l’Euncet, va comptar amb la participació Gerard Esteva, president de la UFEC; Joana Ortega, presidenta de l’AMC; Mònica Utrera, directora del postgrau; Isabel Pérez, secretària general de la UFEC; i les dones presidentes de les diferents federacions esportives catalanes. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt