Acord de la FCVB i el CEEB per pal·liar la manca d’àrbitres

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol (FCVB), Maribel Zamora, i el vicepresident del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB), Jordi Gallardet, han signat aquest matí un conveni de col·laboració que permetrà que les dues entitats puguin compartir àrbitres i tutors de joc, amb l’objectiu de pal·liar la manca d’àrbitres que pateixen les dues entitats en horaris concrets.

El conveni regula les condicions de la col·laboració entre el CEEB i la FCVB per la cobertura arbitral de les competicions, permetent que àrbitres amb llicència federativa i tutors de joc puguin actuar en ambdues organitzacions. Així, la federació podrà designar tutors de joc facilitats per la CEEB a les competicions federades en jornades de dissabte tarda i diumenge tot el dia. I per la seva banda, el Consell podrà designar àrbitres federats en la franja de divendres tarda.

L’acord és positiu per les dues entitats, ja que permet ampliar la capacitat de cobrir les franges horàries amb més mancança d’àrbitres sense perjudici en aquells horaris amb més necessitats pròpies. A més, cada entitat regularà les condicions pròpies de llicència, formació, tarifes o d’altres aspectes relacionats amb la tasca.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt