Les Seleccions Catalanes van agafant forma

Ahir diumenge va tenir lloc al poliesportiu de la Blume una nova concentració d’esportistes per anar conformant les seleccions catalanes infantils i cadets, masculines i femenines, que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es celebrarà del 30 de juny al 3 de juliol a Valladolid. Prop de 150 jugadors de 31 clubs diferents hi van assistir.

Les llistes d’esportistes per categoria i gènere encara són llargues, ja que només 12 jugadores i 12 jugadores en el cas de la categoria infantil, i 14 per gènere en el cas de la cadet, són els que formaran part de les quatre Seleccions Catalanes. Ahir la llista de convocats tornava a ser tancada i per davant encara queden 3 concentracions més abans del Campionat Territorial del mes d’abril. En categoria infantil femenina ahir van participar jugadores de 17 clubs diferents, mentre que a la masculina en van ser 42 de 14 clubs. Pel que fa a la categoria cadet, es van convocar 36 noies de 15 clubs, mentre a la masculina en van ser 31 de 10 clubs.  

Els clubs amb representació en aquesta convocatòria van ser el CV Premià de Mar, el Balafia Vòlei Lleida, el CV Barberà, el CECELL, el CVB Barcelona-Barça, el CV Esplgues, el CV Premià de Dalt Maresme, el DSV CV Sant Cugat, el CV Vilassar, el CV Vall d’Hebron, el Voleibol Sant Just, el CV Jaume Callís, el Suris Volei Molins, el Vòlei els Arcs, el CV Sant Pere i Sant Pau, el CH Bordils, el CEVOL Torredembarra, el CN Sabadell, el CV Arenys, el CV Roquetes, el CV Sant Martí, el CV Terrassa, el Barça Voleibol, el Màgic Viladecans, el CV Prat, l’AE Carles Vallbona, el CV Sant Quirze, el CV Joves Caldes, el CV Canet, el CV Reus i el Vòlei Girona.

Les properes concentracions estan previstes pels propers diumenges 6 de març, 20 de març i 3 d’abril, quan es procedirà a recuperar els entrenaments de Seleccions Territorials per preparar el campionat que s’ha de celebrar a Sant Fruitós de Bages del 12 al 14 d’abril. Després d’aquesta competició es recuperarà l’activitat de Seleccions Catalanes ja amb la vista posada al Campionat d’Espanya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt