Homenatge a Montse Nadal i Montse Manuel

Aquest passat dissabte, 18 de setembre, el CECELL va organitzar, un any més, el Torneig Ciutat de Lleida amb la participació del CV Vall Hebron i Voleibol Alpicat Associació i el CECELL CLAVER. La jornada va acabar amb un homenatge a dues de les figures més rellevants de la seva història, la Montse Nadal Rosell i la Montse Manuel Martí.

A finals de la passada temporada, coincidint amb les eleccions a la presidència del CECELL, totes dues van anunciar la seva retirada després de més de 30 anys vinculades al voleibol lleidatà i al Camp Escolar, primer com a jugadores, després com a entrenadores i, finalment, com a directives. Han estat les darreres presidenta i vicepresidenta del club, respectivament. A més, també es va homenatjar a Roser Carrera, antiga tresorera del club.

En l’acte d’homenatge van participar, a part de les jugadores actuals del club i els membres de la nova junta directiva, Cèlia Sentis, en representació del Col·legi Claver de Raimat; Patricia Hernández, presidenta del Voleibol Alpicat Ass; Daniel Manso, nou president del CECELL; Antoni Blesa, delegat territorial a Lleida de la Federació Catalana de Voleibol, qui en el torn dels parlaments va anunciar que la Junta Directiva de l’ens federatiu atorgarà el Premi Llegendari Vicens Puigdomènech 2021 a Montse Nadal i Montse Manuel a la propera festa del Vòlei Català.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll al inicio