David Fernández torna a pujar a la cadira de la Champions

Després d’un estiu amb una actuació més que meritòria al Campionat d’Europa femení, l’àrbitre català, David Fernández, torna a gaudir d’una designació internacional. Fernández arbitra avui, a Lisboa, un partit de la Champions League masculina que enfrontarà al Sport Lisboa e Benfica amb el Bigbank Tartu d’Estònia.

En el partit d’anada van guanyar els de Lisboa per 1-3 però amb un marcador molt ajustat (24 – 26, 25 – 22, 18 – 25, 16 – 25) sobretot en els primers parcials. En aquest partit de tornada de la fase preliminar de la competició de clubs europea, David Fernández exercirà de primer àrbitre i tindrà com a segona arbitra a la francesa Chantal Kaiser. El partit es disputarà al Sports Hall Benfica, de Lisboa, a les 21 hores (hora catalana).

L’àrbitre català ve de fer un gran paper al Campionat d’Europa femení, que va finalitzar a principis de setembre, on va ser primer àrbitre del partit inaugural entre Croàcia i Suïssa, també de primer va estar en el partit entre Itàlia i Croàcia, que va decidir el primer i el segon de grup. A més, a la fase final del campionat, ja a Belgrad, va fer de segon a vuitens de final en el partit entre Sèrbia i Hongria; de primer als quarts de final entre Itàlia i Rússia; i de segon a la semifinal entre Itàlia i Països Baixos. La cirereta del pastís la va posar la seva participació a la final pel bronze entre Turquia i Països Baixos.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ir arriba