Sant Pere i Sant Pau juga el partit més emocionant de la temporada

Emotiu i emocionant. Així es pot descriure el partit que té per davant aquest cap de setmana el Sant Pere i Sant Pau en el seu desplaçament a Castelló. Allà es jugaran amb l’UBE l’Illa Grau la primera posició de classificació de Superlliga 2 i l’accés matemàtic als play-off d’ascens a la màxima categoria del voleibol espanyol. A més, es viurà un duel apassionant entre el passat i el present del club cooperativista.

Els tarragonins, a més d’un gran conjunt rival, es trobaran a Castelló amb un vell conegut. Gustavo Saucedo, ídol del voleibol tarragoní, va fitxar a finals de gener pel conjunt castellonenc amb l’objectiu d’ajudar l’equip en el tram final de la lliga i en vistes a un possible play off d’ascens. Saucedo, va jugar deu anys defensant els colors del Sant Pere i Sant Pau, i Tarragona era fins ara el seu lloc de residència.

Però per si no n’hi havia prou, els vermellons també trobaran a la banqueta rival dos tarragonins de pro. Els germans Iñaki i Enric Bescós dirigeixen i formen part de la plantilla de l’UBE l’Illa Grau. Nascuts a Tarragona i formats a les files del Sant Pere i Sant Pau, són part del motiu pel qual Saucedo, de 39 anys i retirat des d’en fa 8 de les pistes, hagi decidit tornar vestir de curt. Per un costat la dupla Saucedo-Bescós i per l’altre els germans Stevovski, seran els actors principals del duel més emocionant de la lliga.

Des del club vermelló no s’està posant especial èmfasi en la part emotiva del partit i volen centrar-se en la importància de seguir sent un conjunt regular. Vlado Stevovski ha declarat que ‘l’equip està centrat en els tres últims partits que ens queden i sabem que cal anar d’un en un’.

Tots dos equips voldran la victòria d’aquest gran partit, que no només els reportarà nous punts, sinó que també decidirà qui ocupa la primera posició a la classificació. Però, a més, el vencedor obtindrà la classificació matemàtica per disputar els play-off d’ascens a la màxima categoria del voleibol espanyol. Els castellonencs arriben en primera posició després dels tres punts aconseguits la setmana passada en vèncer al Santo Domingo Voleibol Petrer. Els cooperativistes s’entrenaran avui per última vegada i viatjaran demà cap a Castelló, on disputaran el partit a les 17:30h.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top