Ribera-Triguero debuten en el Satèl•lit d’Antalya. Seminari Regles Joc amb participació Quim Ventura

Aquesta setmana arrenca de forma oficial la temporada internacional de Vòlei Platja amb la disputa a la localitat turca d’Antalya del Torneig Satèl·lit de la Confederació Europea de Voleibol (CEV). La parella que formen Ester Ribera i Carol Triguero són la representació catalana en aquest primer torneig internacional de 2013.

Les catalanes havien de jugar ahir al matí la classificació pel Main Draw, el quadre final de 32 parelles del torneig, beneficiant-se de l’absència a última hora en Turquia de les seves rivals, obtenint d’aquesta manera la classificació matemàtica pel quadre final de la competició.

Ribera-Triguero faran el seu debut oficial al torneig aquest matí a les 11.50, enfrontant-se a una dels equips més forts del Circuit Europeu, com són la parella que formen les germanes Doris i Stefanie Schwaiger, cinquenes en els últims Jocs Olímpics de Londres l’estiu passat. Guanyant o perdent les catalanes tornarien a jugar aquesta tarda, amb el vencedor o perdedor del duel que protagonitzaran les fineses, i també germanes Erika i Emilia Nystrom, i les noruegues Kongshavn-Solvoll.

Seminari de l’arbitratge europeu amb presència catalana

Des de demà i fins diumenge la CEV celebrarà en aquesta mateixa localitat turca un seminari sobre les noves regles de joc que implantarà la FIVB a partir d’aquesta nova temporada, viatjant fins a Antalya l’àrbitre internacional català Joaquim Ventura, qui ha sigut el representant d’entre tots els àrbitres internacionals espanyols escollit per la RFEVB per a participar d’aquest seminari.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top