Proves positives del primer marcador on line del voleibol català

La Federació Catalana de Voleibol ha encetat tot just a l’inici d’aquesta temporada 2015/16 un seguit de propostes i eines pels clubs per tal que dotin al nostre voleibol de major visibilitat per tal de començar a atreure patrocinadors i espònsors.

La primera proposta a activar serà la implementació del marcador on line en la majoria de competicions catalanes aquesta campanya, i en un futur immediat a tots els partits de cada cap de setmana arreu del territori.

Així, aquest diumenge passat, les instal·lacions del CCE d’Esplugues de Llobregat van ser seu de la primera prova pilot del MARCADOR ON LINE. En els dos partits disputats pels equips GET Blume Voleibol es va poder seguir el marcador dels encontres que van enfrontar al grup masculí davant el Vòlei 6 Manresa ‘B’, i al grup femení davant el CV AA Llars Mundet ‘A’, amb un bon seguiment i servei per aquells aficionats interessats en la nova eina que des de principis de la temporada 2016/17 tindrà visibilitat en la majora de pavellons catalans.

Les proves pilot del nou marcador on line del voleibol català seguiran al proper Campionat de Catalunya de seleccions provincials 2016 de Valldoreix, amb el seguiment del punt a punt de tots els partits del torneig, així com a partits de les diferents fases finals dels Campionats de Catalunya de Primera Divisió d’aquesta campanya.

Aquestes primeres mesures per tal d’enfortir i consolidar el voleibol català es veuran ampliades durant la temporada amb l’implementació al Campionat Provincial i a les fases finals dels diferents Campionats de Catalunya de Primera Divisió de l’Streaming en els partits a disputar per tal de poder seguir-los en directe. Mesures, totes aquestes, presentades al llarg de les reunions mantingudes durant els mesos d’octubre, novembre i desembre amb tots els clubs catalans per part de presidència i gerència de l’ens federatiu català.

D’aquesta manera s’espera aconseguir una consolidació i enfortiment dels clubs catalans, i per tant, del voleibol a Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top