Primer clínic de la temporada sobre Minivòlei amb Horacio Gómez

Arriba la primera acció formativa de la nova temporada organitzada per la Federació Catalana de Voleibol per als entrenadors de voleibol. El clínic, ‘Mini vòlei, el model argentí d’entrenament’, serà impartit per Horacio Gómez, secretari tècnic de la Federació Metropolitana de Voleibol a l’Argentina. Aquest, tindrà lloc el proper cap de setmana, 16 i 17 de setembre, al Pavelló les Naus de Sabadell.

L’objectiu d’aquest clínic és proporcionar els coneixements bàsics del minivòlei, i el seu desenvolupament i mètodes d’ensenyament fins al voleibol de sis jugadors. Amb aquesta finalitat, Horacio Gómez ha preparat quatre sessions, repartides entre dissabte i diumenge. Dissabte, es centrarà en el model argentí de l’ensenyança. La primera sessió, ‘El marc teòric de referència’ ensenyarà el model vertical comprensiu centrat en el joc i la perspectiva ecològica de l’aprenentatge. La segona sessió, de caire pràctica, serà sobre ‘Didàctica específica’ buscant mostrar la lògica interna del voleibol i el camí cal al joc amb sis jugadors a pista.

Diumenge també s’iniciarà el clínic amb una sessió teòrica on es donaran a conèixer els ‘Aspectes tàctics i metodològics del voleibol escolar’, on Gómez explicarà maneres d’organitzar els entrenaments, l’ús dels espais, tasques d’aprenentatge. La segona part de la jornada girarà de nou entorn l’aprenentatge pràctic a través de jocs, com el ‘Monster Block’, o amb programes de difusió d’aquest esport, com ‘El vòlei va a l’escola’.

Aquesta serà la primera acció formativa de la temporada 2017/2018 que es realitza amb la voluntat d’ampliar els coneixements teòrics i pràctics dels entrenadors catalans. Aquells que hi vulguin assistir han d’omplir el formulari d’inscripció, sent gratuït per a tots els col·legiats del Comitè Tècnic d’Entrenadors.

FORMULARI INSCRIPCIÓ

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top