Presentació oficial dels 16 equips del CV Barberà

Ahir diumenge va tenir lloc la presentació dels equips del CV Barberà per aquesta temporada 2019/2020. La instal·lació Esportiva Municipal Elisa Badia va ser l’escenari on l’entitat va fer l’acte davant un nombrós públic assistent format per amics, familiars i simpatitzants.

Un a un, els 16 equips que formen part de l’entitat vallesana, 15 dels quals federats, van anar sortint a pista, des dels més petits, fins a l’equip de categoria màster. En total, més de 220 esportistes que defensen els colors del CV Barberà a les pistes cada cap de setmana. Una xifra excel·lent tenint en compte que el club ha crescut amb tres equips aquesta temporada, i sobretot per la base, el que comporta un bon pronòstic de futur per l’entitat.

A l’acte hi van assistir Xavier Garcés, alcalde de Barberà del Vallès; Joan Muñoz, regidor d’esports de l’Ajuntament de Barberà; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol. Un cop acabat l’acte, els assistents van poder gaudir del partit del primer equip masculí, que milita a Primera Nacional, que va jugar amb l’equip canari SUAC San Roque Batán.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top