Nou curs de Tècnic Català de Voleibol Nivell Bàsic a Granollers

La Federació Catalana de Voleibol, amb la col·laboració de l’AE Carles Vallbona i l’Ajuntament de Granollers, convoca per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors un nou curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Bàsic. La formació tindrà lloc els dies 26,27 i 29 de febrer i els dies 1,4,5, 7 i 8 de març, entre el Palau d’Esports de Granollers i el Pavelló Poliesportiu de Can Bassa, també a Granollers. Les inscripcions es poden tramitar des d’avui i fins al proper 24 de febrer, segons disponibilitat.

Els dimecres i dijous es realitzaran les classes principalment teòriques i tindran lloc a la sala de premsa del Palau d’Esports, mentre els caps de setmana es traslladaran al pavelló de Can Bassa, on es faran la majoria d’assignatures pràctiques. Amb l’objectiu de facilitar l’assistència dels alumnes que estant competint el cap de setmana, s’han limitat els horaris de classes al dissabte matí i diumenge tarda, dates amb major número de partits.

Els alumnes realitzaran classes teòriques i pràctiques, entre les que destaquen mini vòlei, tàctica, preparació física, tècnica, reglament i d’altres. L’11 de març serà el termini màxim d’enviament dels treballs a realitzar per part dels alumnes. Aquest curs és obligatori per els/les entrenadors/es amb autorització federativa. El curs només disposa de 30 places disponibles que s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada del comprovant de pagament.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb. Aquest títol es de caràcter federatiu.

MÉS INFORMACIÓ

https://inscripcions.fcvolei.cat/convocatoria/4ab5d

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top