Mabel Caro i Silvia Araco, les catalanes que lluitaran per arribar al Mundial d’Itàlia

Aquesta tarda arrenca a l’impressionant Atlas Arena de Lodz el torneig de classificació per al Campionat del Món 2014 femení que tindrà lloc a Itàlia. La selecció espanyola femenina acudeix amb un combinat molt jove i amb la novetat de Pascual Saurín com a nou seleccionador absolut.

Espanya tindrà com a rivals de grup a Polònia, Bèlgica i Suïssa, en un torneig que enfronta a tots contra tots i en el que només classifica el primer classificat.

El seleccionador absolut femení Pascual Saurín hi compta per aquesta cita amb les catalanes Silvia Araco i Mabel Caro, sent per la jugadora d’Esplugues de Llobregat la seva confirmació en els plans de la selecció absoluta després d’haver debutat el passat mes de setembre al Campionat d’Europa. Per la seva banda, Mabel Caro debutarà en l’alta competició després d’haver format part al llarg de l’estiu passat de la preparació de la selecció espanyola amb vistes a l’Europeu, confirmant-se en aquest Premundial la seva progressió dels últims anys. De la llista definitiva de 12 jugadores que disputaran aquest Premundial cau la barcelonina Maria Segura, habitual a les últimes llistes amb l’anterior seleccionador Francisco Hervás.

La selecció espanyola femenina farà el seu debut al Premundial aquesta tarda a les 17:30 hores enfrontant-se a Bèlgica, demà a les 20:30 davant Polònia i els més de 10.000 espectadores que recolzaran la selecció polonesa, i tancaran aquest torneig de classificació medint-se diumenge a les 17:30 hores contra Suïssa. Tots els partits del Premundial es podran seguir via streaming en la pàgina web www.laola1.tv

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top