Lozano-Simón, currículum espectacular per a l’11è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Clara Lozano i Alejandra Simón formaran parella a l’onzena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, en l’edició segurament més espectacular dels darrers anys. La parella espanyola no acostuma a jugar de forma conjunta però en aquesta ocasió ho farà a Barcelona al tradicional torneig Internacional de la Mercè.

L’alacantina Clara Lozano, com la madrilenya Alejandra Simón, tenen una espectacular trajectòria tant a nivell espanyol com internacional. Lozano te un currículum espectacular amb la consecució de quatre campionats d’Espanya amb la seva habitual parella Nadia Campisi, així com una tercera plaça al Satèl.lit de Buenos Aires del 2005 i una novena posició al Grand Slam del Circuit Mundial de Volei Platja a Gstaad’08.

Per la seva banda, Alejandra Simón va conquerir l’or al Jocs del Mediterrani de 2009, formant parella amb Cristina Hopf, en el seu gran èxit a nivell internacional, proclamant-se també subcampiona al Satèl·lit de Laredo al 2008 i quarta classificada al d’un any després en la mateixa platja, el primer formant parella amb la mateixa Cristina Hopf, i el segon amb Cati Pol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top