L’AE Molins gaudeix de la segona jornada del ‘Juguem a la Blume’

Dissabte passat es va celebrar la 2ª jornada de la iniciativa de la Federació Catalana de Voleibol, i dels tècnics del programa ARC, “Juguem a la Blume” amb l’A.E. Molins com a club convidat.

‘La diferencia de nivell era evident, en tots els aspectes, tècnics, tàctics, físics, etc. El partit el va guanyar la selecció catalana de voleibol per 3-0, però això no va ser un impediment per veure bones accions de les noies de l’A.E.Molins, com ara serveis directes, bloquejos ofensius i defenses de remat dur. El grup cadet del programa ARC va fer un joc vistós en l’aspecte tàctic, amb combinacions d’atac boniques, com ara fer sortir l’atacant central per darrere de la col·locadora’, com així explica el propi club del Baix Llobregat en la seva pàgina web.

Després del partit es va fer un set “jamboree” amb dos equips mesclats entre jugadores del programa i de l’A.E. Molins, aquest set va ser de gran qualitat amb jugades llargues fins arribar al 34-32 favorable a l’equip que dirigia Adrián Fiorenza.

Per finalitzar la jornada, el seleccionador català i responsable del grup femení de l’ARC Voleibol, Adrián Fiorenza, va donar una xerrada sobre compromís, responsabilitat i psicologia als entrenaments, d’aprofitar el temps i d’aixecar-se sempre en cada possible fracàs de la vida.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top