L’AE Carles Vallbona organitza una igualada Fase Final infantil femenina a Granollers

El Pavelló Municipal de Can Bassa de Granollers serà seu des de demà al matí d’una apassionant i igualada Fase Final a 8 del Campionat de Catalunya de Primera Divisió Infantil femenina. L’AE Carles Vallbona serà l’encarregat d’acollir per primera vegada a la seva història una fase final catalana en categoria de menors, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol i l’Ajuntament de Granollers.

A Granollers acudeixen els vuit millors equips de Catalunya per lluitar en la consecució del títol de Campió de Catalunya, que ostenta ara el CVB Barça, últim campió la temporada passada. Precisament, CVB Barça i CV Esplugues, com a primer i segon classificat respectivament de la Fase Campionat ja estan a semifinals directament, i esperen rival per assolir la final, i la corresponent classificació a l’estatal de clubs, dels sis equips restants de la fase final.

La Fase Final donarà inici dissabte al matí amb els enfrontaments corresponents als Vuitens de Final entre el CV Sant Cugat i el CECELL Lleida, i Voleibol Sant Just i Vòlei Sant Esteve. Per la tarda estan programats els Quarts de Final, on esperen rival el tercer i quart classificat respectivament de la Fase Campionat; així CV Premià de Dalt com a quart classificat, i AE Carles Vallbona Granollers com a tercer cap de sèrie buscaran l’accés a semifinals amb els vencedors dels partits del matí.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top