La selecció espanyola femenina afronta la classificació al Mundial amb cinc catalanes

Fins a cinc jugadores catalanes afronten des d’avui amb la selecció espanyola absoluta femenina la classificació per al proper Campionat del Món que tindrà lloc l’any vinent a Japó.

Les catorze seleccionades per Pascual Saurín debutaven aquesta tarda davant Bielorússia amb una derrota per 0-3 (14-25, 20-25, 13-25) que condiciona el futur d’Espanya en el Premundial que concedeix una plaça només per la propera cita mundialista de terres nipones.

De les cinc catalanes que prenen part de la fase de classificació al Campionat del Món’18 amb la selecció espanyola fins a tres han disputat aquest primer encontre, Maria Segura (autora de 5 punts), Patricia Llabrés i Mabel Caro. A aquestes tres jugadores se suma la presència a Bèlgica, seu del Premundial, de Raquel Brun i Anna Grima, donant-se la circumstància que totes cinc jugadores han passat pel programa GET Blume Voleibol de la Federació Catalana de Voleibol en algun moment de la seva formació com a jugadores d’elit.

Espanya pren part del Premundial femení formant part del Grup D de la fase de classificació, torneig que es celebra a la localitat belga de Kortrijk i en el qual la selecció absoluta espanyola femenina tindrà que veure’s les cares amb rivals de gran nivell com la mateixa selecció amfitriona de Bèlgica, la mateixa Bielorússia i Itàlia, quarta classificada de l’últim Mundial celebrat a terres transalpines.

Després d’enfrontar-se a la selecció bielorussa, les espanyoles tindran com a rivals demà a les amfitriones de Bèlgica.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top