La Fase Final Aleví Mixta es juga a Sabadell

El CN Sabadell acollirà la fase final de la lliga Aleví Mixta que es disputarà aquest diumenge al pavelló de Les Naus. El final de la competició mixta dona pas a les lligues alevins masculines i femenines, però primer s’ha de conèixer el campió de Catalunya dels conjunts mixtos i l’equip que aconsegueix el primer bitllet pal Campionat d’Espanya. Els equips que participen a la fase final són el CEV L’Hospitalet, el Voleibol Sant Just, el Club Voleibol Esplugues i el CN Sabadell.

Les semifinals es disputaran de forma simultània a les 11 del matí del diumenge 31 de març. Per un costat jugaran el Voleibol Sant Just i el Club Voleibol Esplugues, el primer classificat del grup A i el segon classificat del grup B respectivament. D’altra banda, ho faran el CEV L’Hospitalet, primer classificat del grup B, i el Club Voleibol Esplugues, segon classificat del grup A. El tercer i quart lloc, així com la gran final, es disputaran a les 12:45 hores.

Aquesta podria ser la tercera vegada consecutiva que el club espluguenc es proclama Campió de Catalunya de la categoria si revalida el títol aconseguit les dues temporades anteriors. L’any passat van guanyar al CEV L’Hospitalet a semifinals, i al CN Sabadell a la final. Amb l’inici de les competicions masculines i femenines, es posaran noves places pel campionat espanyol en joc.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top