Gran final de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja a Vilanova

Aquest dissabte arriba a la platja de Vilanova i la Geltrú la gran final de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja 2020/2021 que, desprès de conèixer els campions de la prova, permetrà coronar als campions absoluts de la competició. Aquest esdeveniment, en el que hi participaran 127 parelles, masculines i femenines, donarà per finalitzada la temporada hivernal de vòlei platja, per deixar pas, en tres setmanes a l’arribada del Vichy Catalan Volei Tour.

Nou èxit de participació en aquesta prova final amb 72 parelles masculines i 55 de femenines, i que es sumen a les més de 500 que s’han inscrit en les cinc disputades fins al moment. Una vegada més, també, Vilanova es suma a la Federació Catalana de Voleibol i aposta pel vòlei platja acollint aquesta final, única prova que no s’ha disputat a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron.

La competició s’iniciarà amb un doble objectiu. Per un costat es coneixeran els campions d’aquesta nova jornada, i per l’altra es coronaran els campions absoluts de la competició, aquells jugadors que hagin aconseguit més punts en tot el circuit, i que obtindran de premi una pilota de vòlei platja.

La puntuació doble de la prova, 2 en comptes de 0’5, ha comportat una alta participació de jugadors d’arreu que buscaran seguir sumant o aconseguir els primers punts de cara a les competicions estivals. Això permetrà gaudir d’un gran espectacle que farà d’aquesta prova una autèntica prèvia del que podrem veure a l’estiu. El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja comença el proper 8 i 9 de maig, i també passarà per Vilanova a el primer cap de setmana de juny.

La competició es disputarà a la platja d’Adarró de Vilanova i la Geltrú a partir de les 9 del matí d’aquest dissabte, 17 d’abril, i s’allargarà fins ben entrada la tarda. Es muntaran un total de 20 pistes de vòlei platja per acollir els més de 240 participants que s’han inscrit en aquesta prova que donarà per finalitzada la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja.

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top