Èxit total a la primera jornada de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Aquest dissabte es va donar inici a la quarta edició de la Lliga d’hivern de Vòlei Platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol. Un any més la competició comença amb bones sensacions i amb un èxit de participació. Montgat va ser la seu d’aquesta primera prova on més de 100 persones van gaudir d’un matí de voleibol a la platja dels Pescadors.

Tot i el fred, un total de 60 parelles es van inscriure a la primera prova del campionat de vòlei platja d’hivern, 38 en categoria masculina i 28 en la femenina, disputant-se així prop de 100 partits. A més, per tal de fer el campionat més atractiu per a tots els participants, la competició es divideix en primera i segona divisió segons els punts aconseguits anteriorment en altres campionats.

Les parelles guanyadores de la primera divisió han estat Soler-Sanchez en categoria masculina i Massari-Arends en categoria femenina. Pel que fa a segona divisió, han obtingut accés directe a la primera divisió masculina a la següent prova les parelles formades per Acon-Silva, Mingot – Mdaghri i Tomassi – Serrato, i en categoria femenina han estat les parelles Claramunt-Martínez i Carvajal-Guil.

La lliga tindrà un total de 6 proves, entre novembre i abril del 2017. Les seus encara estan per determinar però es contemplen El Prat, Vilanova i la Geltrú i Torredembarra. A part de la de Montgat d’aquest cap de setmana, i que podria repetir en futur immediat de nou com a seu. Així, seran sis mesos de competició amb una prova cada mes i que es durà a terme només els dissabte matí.

Informació de resultats click aquí. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top