Ester Ribera i Amaranta Fernández, campiones a la prova de Laredo del MBVT 2015

Triomf d’Ester Ribera i Amaranta Fernández en la segona aturada del Circuit Estatal de Vòlei Platja Madison Beach Voley Tour. Les catalanes van proclamar-se campiones a l’històrica platja de la Salvé als III Internacionals Villa de Laredo.

En la reconeguda com a catedral del Vòlei Platja estatal, Ribera-Fernández van assolir el triomf derrotant en la final a Clara Lozano i Nazaret Florián en un igualat partit resolt en el tie-break en favor de les catalanes per 15-10, sumant així la seva primera victòria al circuit estatal d’aquest 2015 i el qual es desplaça a la platja de l’Arrabassada de Tarragona el proper cap de setmana del 6 al 9 d’agost.

La participació catalana a Laredo la van completar dins el quadre femení, Raquel Brun i Elena Biosca, les quals van haver d’abandonar la competició per una lesió de Biosca en el partit de Segona Ronda corresponent al Main Draw del torneig finalitzant la competició en novena posició. Marta Galceran i Meche Arends, les quals van protagonitzar un gran torneig assolint la setena posició després de classificar-se des de la fase prèvia de divendres. Galceran-Arends van perdre el segon partit des del quadre de perdedors davant les franceses Richard-Placette.

Pel que fa a la participació masculina, Jordi Roca i Gerard Aguilá van finalitzar en novena posició a Laredo després de perdre a primera ronda del Main Draw davant Bernal-Folguera, i en la primera eliminatòria des del quadre de perdedors davant Tomás-Menéndez, refent-se un dia després a la prova de l’Svatour Campionat de Catalunya de Sant Vicenç de Montalt on van proclamar-se campions.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top