Es reprèn la Superlliga 2 masculina amb cara i creu per FC Barcelona i CV AA Llars Mundet

La  represa de la lliga regular a la Superlliga 2 masculina, una vegada disputada la Copa Principe la setmana passada i després de l’aturada per les festes nadalenques, va comportar pels interessos catalans una victòria i una derrota.

Després del subcampionat de Copa Príncipe assolit diumenge passat a San Sadurniño, el FC Barcelona de Sergi Bosch va sumar una nova victòria en lliga que li val seguir en la part capdavantera de la classificació, per darrere del líder Ca’n Ventura Palma i el CyL Palencia 2016, ocupant doncs a aquestes alçades de competició una de les dues places d’ascens disponibles. Els blaugrana van derrotar diumenge en el Parc Esportiu Llobregat a l’Emevé Lugo per 3-0 (25-22, 25-23, 25-22) en un partit en que va destacar la tornada a pista després de varis partits d’absència del col·locador Jordi Gens. Amb aquests tres nous punts els catalans s’assenten en la tercera posició, avantatjant al seu immediat perseguidor, el Náutico Boiro Voleibol, precisament el conjunt que va derrotar al CV AA Llars Mundet en aquesta dotzena jornada.

El CV AA Llars Mundet d’Ángel Babio va caure a Boiro per 3-1 (25-19, 18-25, 25-20, 25-23) en aquest inici de segona volta a la categoria de plata del voleibol estatal. Els catalans segueixen ocupant la penúltima plaça, una per sobre de la dotzena, la única que provoca el descens de categoria, per davant d’un Emevé Lugo que encara no ha sumat cap punt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt