Els infantils del FCB Voleibol i el CV Olot participen al Campionat d’Espanya

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat a Cuena, sota l’organització del CDV Hervás, el Campionat d’Espanya Infantil Masculí. Dos clubs catalans, el FC Barcelona i el CV Olot han participat en aquest campionat on els murcians del Rest. Chino Gran Muralla Cieza s’han endut el títol de campions d’Espanya. Els catalans han acabat en 21ena i última posició.

Els infantils del FC Barcelona van quedar enquadrats en el grup C amb tres equips més, el Benicolchón Playas de Benidorm, el Calasancias Coruña i el ADV Miguelturra. Els jugadors de Sito Guerrero van acabar tercers en aquesta ronda prèvia després de guanyar el partit amb els manxecs de l’ADV Miguelturra i perdre els altres dos. A segona ronda, van perdre els dos partits de grup que van disputar amb Arona Tenerife Sur i Cisneros Alter.

Per la seva banda el Club Volei Olot va començar el campionat enquadrat en el grup E amb el CV Berja, el Colegio San José Espinardo i el Green Frog Academy CV Pórtol. En aquesta primera ronda els olotins van quedar últims de grup després de perdre tots els partits per 2-0. La segona ronda va ser amb el Club Voleibol Melilla i el Jealasa Boiro Voleibol, on tampoc van aconseguir guanyar cap partit.

El penúltim partit va ser el derbi català entre barcelonins i olotins, que va acaba amb victòria dels de Sito Guerrero per 0-2, que també guanyarien al CV La Calzada, finalitzant el torneig en la posició 21. Els d’Olot van acabar el campionat en la 24ena posició.