El vòlei català present al col·loqui sobre l’auge de l’esport femení de Mundo Deportivo

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, ha participat aquest matí al col·loqui sobre ‘l’auge de l’esport femení’ organitzat per Mundo Deportivo i amb la col·laboració d’Estrella Damm que s’ha celebrat a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. La tertúlia, presentada pel periodista de Mundo Deportivo, Celes Piedrabuena, ha servit per debatre sobre la situació actual i la realitat de l’esport femení al nostre país.

Al col·loqui hi han participat, a banda de la presidenta del voleibol català, Anna Caula, Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física; Silvia Bonastre, seleccionadora catalana femenina de hockey herba; Ariadna Mingueza, jugadora del Fútbol Club Barcelona; i Begoña Villarrubia, periodista de Mundo Deportivo.

Tot i que cada vegada hi ha menys distància en la proporció d’homes i dones que practiquen esport, l’Enquesta d’hàbits esportius a Espanya al 2020’ mostra encara alguns estereotips en la tria d’esports segons el gènere del practicant. Així, el futbol, el pàdel o el ciclisme segueix sent eminentment practicats per homes, la gimnàstica o la natació té una major tasa de dones. Amb aquestes dades, el col·loqui de Mundo Deportivo ha volgut trobar ‘les claus per afrontar els reptes del present i el futur de l’esport femení’, així com la importància de tenir referents esportives femenines i la visibilitat d’aquestes als mitjans de comunicació. 

VISUALITZA AQUÍ LA TERTÚLIA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top