El Pavelló Valldoreix preparat per una espectacular Fase Final a 8 de 1a Divisió cadet femenina

El Club Voleibol Sant Cugat serà l’encarregat des de dema d’acollir els vuit millors equips d’enguany a la Primera Divisió cadet femenina en la Fase Final del Campionat de Catalunya que determinarà el nom del campió català de la temporada 2014/15.

El conjunt amfitrió del CV Sant Cugat s’ha mostrat al llarg de la temporada, tant en la primera fase com en la Fase Campionat, com intractable, invicte en ambdues fases, que fa de l’equip d’Arseni Llenas candidat número 1 al títol de campió, però els seus rivals de fase final no li pondran les coses gent fàcil. El CVB Barça, que espera a semifinals com a segon classificat de la Fase Campionat, el campió de la Copa d’Espanya 2015, CV Vall d’Hebron, el Vòlei Sant Esteve o el CV Esplugues, amfitrió del Campionat d’Espanya de la categoria, entren en les travesses a candidats a tot.

La fase final donarà inici demà al matí amb els enfrontaments corresponents als vuitens de final i que enfrontaran ens uns interessants xocs a Vòlei Vilassar davant CV Esplugues, i CECELL Lleida contra CV Premià de Dalt. D’aquets duels sortiran els rivals a Quarts de Final de la tarda de CV Vall d’Hebron i Vòlei Sant Esteve, qui lluitaran per les eliminatòries finals des de diumenge al matí.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt