El CV Sant Cugat s’alça amb el títol de Campió d’Espanya infantil femení

L’infantil femení del DSV CV Sant Cugat encara podria guanyar la lliga, falta una jornada, i no va guanyar la fase final, però ja tenen el títol de Campiones d’Espanya. L’equip de Sant Cugat no ha deixat escapar el títol i s’ha alçat campió d’Espanya després d‘haver perdut, només, 4 sets en tot el campionat estatal que s’ha disputat a Almería del 18 al 22 de maig.

A la fase de grups va finalitzar en primer posició després d’un gran inici de competició on va guanyar a l’AD Algar Surmenor i al Sporting Sto. Domingo Soria per 3-0 i al Voleibol Tomares en un ajustat 3-2 que es va decidir per la mínim al cinquè set. A vuitens de final les santcugatenques es van desfer del Coruña Calasancias per un nou 3-0 i a quarts de final el resultat es va repetir amb el Solarta.

La mala fortuna va fer que el CV Esplugues, primer classificat a la lliga catalana i guanyador de la fase final d’accés al Campionat d’Espanya, i les de Sant Cugat es trobessin a la semifinal. Es repetia així la final del play off català de fa tot just un mes on les vencedores van ser les d’Esplugues. En aquesta ocasió, la igualtat i la intensitat van ser les mateixes, però la balança es va decantar per les de Sant Cugat en un tie break d’infart, que van guanyar les vermell-i-negres 18-16. Un triomf que les portava directes a la final i a les espluguines a la lluita pel tercer calaix del podi.

Cap dels dos equips va fallar i, mentre l’infantil de CV Esplugues aconseguia la medalla de bronze després de guanyar per 3-1 a Radiokable Albolote a la final de consolació, les de Sant Cugat es desfeien de l’Adecor Club amb un nou contundent 3-0. Al Campionat d’Espanya també hi ha participat un tercer equip català, el CV Vall d’Hebron, que ha finalitzat en una meritòria vuitena posició.

Tant les de Sant Cugat com les de l’Esplugues es juguen el títol de campiones de Catalunya aquesta última jornada. Els dos equips estan empatats a 33 punts a falta de disputar l’última jornada aquest proper cap de setmana. Les de Sant Cugat juguen amb el CV Vall d’Hebron, i les d’Esplugues amb el CV Premià de Dalt Maresme.