El CV Monjos es proclama campió juvenil de Segona Divisió a Viladecans

El Pavelló La Montserratina de Viladecans va ser seu el cap de setmana de la Fase Final del Campionat de Catalunya de Segona Divisió juvenil femenina, amb la col·laboració del CV Viladecans. Una fase final que va proclamar com a campió de Catalunya de la categoria al Club Vòlei Monjos.

El CV Monjos va conquerir a Viladecans el títol de campió de Catalunya i pel club el podria considerar-se com a doblet sènior-juvenil després que el primer equip s’hagi proclamat campió de Catalunya i de la fase final de classificació a la Fase d’Ascens a Segona Divisió Nacional.

En la final, el CV Monjos va derrotar 3-1 al CVB Barça Blau, en una final en la que es va imposar l’equip d’Hernan Sciancalepore que venia des de la tercera posició del Grup A de la Fase d’Ascens i que es va plantar en la gran final que definia el campió de Catalunya després de derrotar en Quarts de Final de la fase final per 3-0 al DSC Sant Cugat Negre, i a les semifinals fer el propi contra el CV Sant Boi.

A l’entrega de premis va assistir el Director Tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, Roberto Pozzato, qui va fer entrega de la copa que acredita com a campiones a la capitana del Club Vòlei Monjos, club que finalitza una gran temporada després d’haver assolit també l’ascens a la categoria conjunta juvenil-cadet de Primera Divisió.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top