El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja arriba amb acords amb nom propi

A poc més d’una setmana per a que comenci el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour es poden anunciar els diferents col·laboradors i marques comercials que han tancat acords amb la Federació Catalana de Voleibol per acompanyar el torneig al llarg de l’estiu. Així, els participants al campionat gaudiran de fruita durant les proves, protecció solar i bastonets d’oli d’oliva, entre d’altres.

Seguint amb el projecte ‘Estiu Saludable’ que es va engegar l’any passat, es segueix buscant que els col·laboradors del circuit també tinguin l’objectiu promoure hàbits de vida saludables i sostenibles conscienciant de la importància de tenir cura d’un mateix i de l’entorn. Així, s’ha tancat un acord amb la marca de protecció solar Ladival, que garantirà que tots els participants al torneig protegeixin la seva pell de la radiació solar aportant cremes de fotoprotecció factor 50 per a diferents tipus de pell. Ladival es caracteritza per cuidar la pell amb el més essencial, ja que tots els seus productes estan formulats sense colorants, sense perfums, sense parabens i sense conservants.

També s’ha signat un acord amb Quely, l’empresa mallorquina de galetes, que s’uneix al circuit amb l’aportació de bastonets d’oli d’oliva per a que tots els participants tinguin l’energia necessària durant la competició. Quely és una empresa compromesa amb la qualitat del producte, però també amb el medi ambient i amb la societat, a més d’estar a l’avantguarda tecnològica en el seus processos de producció. Un dels seus objectius és conservar sempre els ingredients i els mètodes originals que garanteixen les particularitats i la originalitat dels seus productes.

Per últim, la marca de gorres The Indian Face és l’última nova incorporació del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour d’aquest any. The Indian Face és una marca d’accessoris de moda que fa més de 10 anys va arribar al mercat amb productes d’alta qualitat dirigits a esportistes, aventurers i totes aquelles persones d’esperit lliure. S’incorporen al circuit perquè comparteixen amb el voleibol els valors de salut, llibertat i modernitat, i per premiar amb una gorra als campions de totes les categories. A més, tots els amants del voleibol i el vòlei platja tenen un 30% de descompte en els seus productes amb el codi fcvolei30.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top