David Fernández, àrbitre de la Lliga Mundial masculina i femenina

L’àrbitre català David Fernández segueix amb el seu periple de designacions internacionals arreu del món. A finals de maig va formar part de l’equip arbitral que va xiular partits de la Golden European League femenina i ara es troba a Aix en Provence, França, amb designacions a la VNL, antiga lliga mundial masculina. Ente mig ha passat per Hong Kong, on també ha estat part dels partits de la VNL femenina.

A la Xina Fernández va gaudir de 3 designacions, una com a primer i dues com a segon àrbitre, en tres partits de la màxima competició internacional i que van ser vistos en directe per les més d’onze mil persones que van omplir el pavelló cada dia. Com a primer àrbitre va xiular l’emocionant partit entre Japó i Itàlia, que va finalitzar amb un 3-2 a favor de l’equip asiàtic. Com a segon va estar en els partits de la Xina amb Japó, amb un resultat de 3-0, i amb Itàlia on les xineses van perdre per 1-3.

Aquest darrer cap de setmana el col·legiat català ha estat a Aix en Provence, França, per cobrir les designacions que ha tingut a la Volley Nations League masculina, en el grup en que participen les seleccions de Sèrbia, Argentina, Corea del Sud i, la local, França. Divendres va exercir de segon en el partit entre Argentina i Sèrbia, que va finalitzar amb un 1-3 al marcador. Al segon partit, també va ser com a segon àrbitre en el Corea – Sèrbia, va acabar amb un 0-3 pels coreans. Finalment, diumenge, i per acabar les designacions a la Voley Nations League, va fer de primer al Corea – Argentina que va acabar amb un 0-3 al marcador a favor dels sud-americans.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top