CN Sabadell, cinquè, i Barça Voleibol, setè, al Campionat d’Espanya infantil masculí

El Campionat d’Espanya infantil masculí, que s’ha celebrat a Soria del 18 al 22 de maig, ha comptat amb la participació de dos equips catalans, el CN Sabadell i el Barça Voleibol, que han finalitzat en cinquena i vuitena posició respectivament. El campió de la competició ha estat el Salesianos Elche d’Alacant.

Els dos equips catalans han participat a l’estatal després de classificar-se com els dos millors equips del play off català, on el de Sabadell van guanyar a la final als blaugrana en un ajustat 3-2. En el Campionat d’Espanya els dos equips van superar la primera fase com a primers els barcelonistes i com a segons els sabadellencs. Però les segones posicions a la segona fase els van relegar a jugar per les posicions del cinquè al vuitè. La mala fortuna també va fer que els dos equips es trobessin en el camí en la lluita per disputar la cinquena posició, i en aquesta ocasió els de Sabadell van dominar amb claredat en el derbi català, i es van imposar al Barça Voleibol per 3-0. Tots dos equips, a més, van guanyar també el següent partit, el Barça davant el Korbis, i el de Sabadell davant el Wefferent Mintonnette Almería, per 3-0, el que els va posicionar com a setens i cinquens a la classificació final.