Cara i creu pera acabar la primera fase de la Superlliga Junior

Aquest migdia ha donat per finalitzada la primera fase de la Superlliga Junior amb cara i creu pels interessos catalans. A les classificacions de DSV CV Sant Cugat, CV Esplugues i CVB Barça per la següent fase del torneig per lluitar per a les places d’honor de la competició, cal sumar la del CV Valld’Hebron, situant al voleibol català amb quatre representants que des d’aquesta tarda lluitaran per les places de l’1 al 12.

Pitjor sort ha tingut el CV Viladecans Unilever. Les del Baix Llobregat amb perdut en la tercera jornada d’aquesta primera fase de grups davant el Cajamar Mintonette Almería per 0-3, i amb dues derrotes queden com a terceres del Grup E. Les noies de Lluis Amat van debutar amb somriure al torneig, derrotant 3-0 al CV Hospital Parque Haris, a la tarda tenien en enfrontament transcendental per l’accés entre els millors del torneig i un fatídic tie-break davant el Fitness Corpore Benidorm va deixar a les catalanes tocades per al partit d’aquest migdia enfront les andaluses, les quals després de la victòria finalitzen en la primera posició del grup per davant d’alacantines i catalanes. El CV Viladecans Unilever disputarà ara la segona fase per a determinar les places de la tretzena a la vint-i-quatrena posició, en un grup que compartirà amb les amfitriones del Planeta Palombina La Curtidora, amb qui debuten aquesta tarda a les 19:30 hores, i les valencianes del Fitness Corpore Finestrat.

Duel fratricida al Grup 1 de la segona fase

El CV Vall d’Hebron avança a la segona fase del torneig com a segon del Grup D. Les catalanes van tenir ahir un plàcid debut derrotant 3-0 a CV La Calzada i Fitness Corpore Finestrat, però aquest migdia han perdut 0-3 davant el bicampió de Superlliga Junior al 2013 i 2014, Professional Answer Alcobendas.

Les de Facundo Leal est troben entre les dotze millors del torneig i faran el seu debut en la segona fase aquesta mateixa tarda, enfrontant-se a les alacantines del Fitness Corpore Benidorm a Colombres i des de les 19:30 hores. Un Grup 1 que agrupa a dos equips catalans com el CV Vall d’Hebron i el DSV CV Sant Cugat, en un duel fratricida entre dos clubs catalans i que es preveu lluitin per la plaça en joc a semifinals del campionat, en un partit que tindrà lloc demà a les 19:30 hores.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top