BORSA DE TREBALL

Aquesta nova secció pretén ser un punt d’unió i comunicació entre aquells entrenadors que busquin club per poder entrenar, o d’aquells clubs que necessiten d’entrenador per a dirigir algun dels seus equips. Has pensat en canviar de club? Vols saber si hi ha entrenadors que volen venir al teu equip? Si és així, la Borsa d’ Entrenadors és el teu lloc.

La Federació Catalana de Voleibol posa a la disposició de tots els qui formem part d’una manera o d’una altra del voleibol català la possibilitat de formar-hi part.

Només t’hauràs de descarregar el formulari que pengem en aquesta mateixa notícia, omplir-lo degudament amb les teves dades i retornar-nos-el a la direcció de correu electrònic competicions@fcvolei.cat 

Una vegada el rebem el publicarem en aquesta mateixa notícia, que podràs trobar sempre disponible a la home de la web de la Federació al banner específic creat (a la part baixa de la plana principal).

Alhora, si voleu que esborrem missatges que al seu dia ens havíeu demanat que publiquéssim també ho podeu fer i procedirem a realitzar-ho.

Des de la Federació Catalana de Voleibol oferirem el servei als demandants d’ofertes de treball per a entrenadors, contactant amb el llistat d’entrenadors que manté actiu aquesta federació, tot enviant un avís d’entrada de nova oferta de treball en aquest anunci del tauló d’anuncis al correu electrònic de cada entrenador.

Tanmateix, el club que hagi encetat un entrenador mitjançant l’anunci publicat, haurà de comunicar-ho per tal que puguem actualitzar el tauló d’anuncis amb ofertes vigents a la plana web,

FORMULARI A EMPLENAR PER ANUNCI

CLUB/ENTITAT BUSCA ENTRENADOR

ANUNCIS ENTRENADOR BUSCA CLUB/ENTITAT

ALTRES ANUNCIS

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top