Curs Tècnic Català Voleibol de Nivell Avançat

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors, organitza el curs de Tècnic Català Voleibol de Nivell Avançat (Nivell 2 RFEVB)

Aquest curs es celebrarà del 6 al 18 de juny de 2022 (part presencial Esplugues de Llobregat)

Els alumnes qualificats com APTES al finalitzar el curs obtindran el títol corresponent, que permetrà ,una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques, la possibilitat de poder realitzar el següent nivell. Aquest títol es de caràcter federatiu.

El format del curs serà el següent:

  • Les classes teòriques es desenvoluparan VIA ZOOM (online) en dia laborable entre les 19 i les 22 hores. L’assistència a la mateixa serà obligatòria en un percentatge del 90% per tal de poder validar la part presencial del curs.
  • Una vegada es faci la classe via ZOOM serà penjada per tal de que l’alumne pugui tornar-la a veure (plataforma MOODLE del curs)
  • Les classes presencials (obligatorietat del mateix percentatge d’assistència que a les classes online) es desenvoluparan a la instal·lació esportiva corresponent.
  • La plataforma MOODLE serà la que s’utilitzarà com a suport per tal de facilitar la informació, documentació i avaluació a les alumnes.

DATES I HORARIS

>> INSCRIPCIÓ

INSCRICPIONES FINALITZADES

Scroll to Top