FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederacióCompeticióARC i SeleccionsPromocióLa BotigaForumMultimèdiaOficina de Servei

La Federació Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol BlogVolei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

Mirades des del confinament. Homenatge a la solidaritat col·lectiva

13/05/2020

Mirades des del confinament. Homenatge a la solidaritat col·lectiva


Òmnium Cultural i el Festival Cruïlla han engegat un nou projecte on es vol posar en valor l’esforç de la societat civil davant la crisi de la Covid-19, i volen retre un homenatge a la solidaritat col·lectiva amb una obra artística dirigida per l’artista internacional Joan Fontcuberta.

La idea és la de fer el fotomosaic més gran del món, i per això, es necessiten més de cent mil fotografies d’aquests dies de confinament on es reflecteixi que cada gest és indispensable i que la força d’un país és la seva gent.

Per aquest motiu, es demana la societat que enviï fotos d’aquests dies de confinament on es mostri aquesta “solidaritat col·lectiva”. Des de professionals de diversos sectors que han estat ajudant fins a petites accions individuals fetes des de casa que ens han permès demostrar que tots som una peça fonamental per a teixir aquesta gran xarxa de solidaritat.

Amb les fotografies que s’obtinguin, es construirà un gran fotomosaic en el marc del Festival Cruïlla del 2021. De l’11 al 19 de Maig s’obre la campanya de recollida de fotografies. 

Si voleu participar, les fotografies representatives del confinament a casa: llegint, jugant, menjant, teletreballant… i/o de l’exterior en el cas que hàgiu fet possible tirar endavant el país amb el vostre esforç treballant. Es poden enviar a mirades@omnium.cat , penjar-les en la pàgina web  www.miradesdesdelconfinament.cat , o bé, en xarxes socials fent servir l’etiqueta #ElGranMosaic i etiquetant Òmnium Cultural.


<< Tornar

Publicitat de la Federació Catalana de Voleibol


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓ
· ARC I SELECCIONS
· PROMOCIÓ
· LA BOTIGA
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material