FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

Comunicat suspensió activitat

11/03/2020

Comunicat suspensió activitat


La Federació Catalana de Voleibol suspèn totes les activitats relacionades amb els voleibol en l’àmbit català dels propers 15 dies, seguint la recomanació emesa en comunicat oficial per la Secretaria General de l’Esport, en base a les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya.

Així queda: 

- SUSPESA la concentració de Seleccions Catalanes prevista per aquest diumenge, 15 de març, a les instal·lacions de la Blume. 

- AJORNADES les classes teòriques del curs d’àrbitre Territorial B, dels dies 12 i 19 de març, que es celebraven a La Salle Bonanova de Barcelona. 

- AJORNADA la competició catalana, de totes les categories, dels propers 15 dies quedant afectades les jornades del 15 i el 22 de març. 

La Federació Catalana de Voleibol seguirà en contacte amb els representants de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física i es mantindrà atenta a qualsevol altre recomanació que s'indiqui per part d'ella o de les autoritats competents per tal de marcar les properes actuacions.

Federació Catalana de Voleibol

 


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material