FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

Inscripcions obertes als Campus i Estades d’estiu 2020 de la FCVb

Inscripcions obertes als Campus i Estades d’estiu 2020 de la FCVb

10/02/2020

Inscripcions obertes als Campus i Estades d’estiu 2020 de la FCVb


La Federació Catalana de Voleibol organitza, amb la col·laboració amb el Patronat d’Esports de l’Hospitalet de l’Infant, una nova edició de les Estades i Campus de Tecnificació de Voleibol, a l’Hospitalet de l’Infant, repetint la magnifica experiència de les ja més de 27 edicions celebrades.

Les estades estan pensades per a que els joves d’entre 10 i 17 anys puguin millorar el nivell esportiu en voleibol, gaudir del vòlei a la platja, divertir-se fent activitats de lleure al medi natural, viure l’experiència de fer nous amics i de gaudir del parc temàtic més complert de Catalunya, Port Aventura.

Les estades constaran de dos torns, amb un màxim de 40 places per torn, el primer dels quals començarà el 28 de juny i finalitzarà el 4 de juliol i el segon torn serà del 5 a l’11 de juliol. Tots dos torns estan pensats per a joves d’entre 11 i 17 anys. El termini màxim per inscriure’s a les estades és el 25 de juny.

Dintre de les activitats de lleure, dirigides per monitors especialistes i preparats, hi haurà activitats diàries com la passejada en bicicleta, caiac, tir amb arc, escalada o cinema a la fresca. A la nit, es deixarà a la imaginació del monitors la proposta variada i sempre divertida de jocs i gimcanes.

6è CAMPUS DE TECNIFICACIÓ 2020

D’altra banda, del 12 al 25 de juliol es celebrarà la sisena edició del Campus de Tecnificació, sota la direcció tècnica del Gerent Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, Óscar Novillo (Campió Super Lliga amb el CAI TERUEL 2013-14, 5 títols de Lliga, 3Copes i 3 Super Copes d’Espanya, Seleccionador Espanyol l’Europeu 2005 -4r lloc-).

Com l’any passat, el Campus es realitzarà en dos torns, per cobrir la gran demanda que va tenir les darreres edicions. Així, hi haurà un primer torn, exclusiu per a noies que hagin nascut, preferentment, els anys 2006 i 2007, que es celebrarà del 12 al 18 de juliol. El segon torn, del 19 al 25 de juliol, estarà obert a nois que hagin nascut entre el 2003 i el 2007, i a noies nascudes entre 2004 i 2007.

Un any més, a part del gerent esportiu de la Fedearció Catalana de Voleibol, també es comptarà amb la presència de Xavi Perales, entrenador d’equips de la Superlliga femenina, seleccionador absolut femení de Costa Rica, seleccionador català i entrenador del CVB Barça de Superlliga, entre d’altres. Completaran l’equip de monitors i entrenadors membres de les seleccions catalanes i jugadors i entrenadors de les màximes categories catalanes.

En aquest campus, els nascuts i nascudes entre 2003 i 2007, podran realitzar un treball de tecnificació per tal d’aprendre noves tècniques i tàctiques que els ajudin a assolir un major rendiment, divertint-se fent activitats de lleure al medi natural i l’experiència de fer nous amics.

MÉS INFORMACIÓ

 


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material