FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

L’AEE Institut Montserrat presenta oficialment els equips de la temporada 2018-2019

L’AEE Institut Montserrat presenta oficialment els equips de la temporada 2018-2019

L’AEE Institut Montserrat presenta oficialment els equips de la temporada 2018-2019

19/03/2019

L’AEE Institut Montserrat presenta oficialment els equips de la temporada 2018-2019


El passat dissabte, 16 de març, l’AEE Institut Montserrat va fer la presentació oficial dels equips per la temporada 2018-2019 amb la presencia de la majoria de jugadors de l’entitat, així com de pares, mares, familiars i amics. I també de personalitats del món de l’esport.

Aquesta és la 18ena temporada de l’AEE Institut Montserrat en competició i entre totes les disciplines tenen més de 40 equips formats per més de 450 esportistes provinents principalment dels barris de Sarrià-Sant Gervasi i de Gràcia de Barcelona. Pel que fa al voleibol disposen de 12 equips de voleibol federat, així com 9 equips en categoria escolar, a part de 2 conjunts més que no competeixen. A part, tenen equips de Futbol Sala, Bàsquet, Tennis Taula i Hip Hop.

Dels 467 esportistes, el 65% de l’entitat està formada per noies. Ara bé, aquesta temporada el club ha creat dos equips sènior masculí de voleibol, que estan inscrits a la competició de Primera i de Segona catalana. Com a novetats aquesta temporada també s’han consolidat les activitats d’iniciació al voleibol on tenen un grup d’iniciació i un equip de categoria aleví, gràcies a la col·laboració amb l’Escola Frigola de Vallcarca. A més, també s’han consolidat les estructures federades sobretot en la branca femenina.

Durant l’acte es va presentar a tots els jugadors i jugadores de l’entitat i es van fer les fotografies oficials dels equips. A més, també es va presentar a tot el cos tècnic, format per 23 tècnics titulats, així com l’equip de coordinació entre es que destaquen en la branca de voleibol Javier Estévez, director tècnic de voleibol i Míriam Alonso, coordinadora de voleibol.

L’acte va finalitzar amb els parlaments de les personalitats presents com van ser la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora; Javier Velasco, directiu de la Lliga Catalana de Futbol Sala; i Ignasi Velasco, president de l’entitat. Per últim, tots els assistents van gaudir d’un dinar popular.

 


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material