FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

Curs d’entrenador Nivell Bàsic a Roquetes i a Lleida

24/10/2018

Curs d’entrenador Nivell Bàsic a Roquetes i a Lleida


La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors, convoca dos nous cursos de Tènci Català de Voleibol de Nivell Bàsic de la temporada 2018/2019. Els cursos tindran lloc a Lleida i a Roquetes amb l’objectiu de facilitar la formació de nous entrenadors a clubs i entitats que estan lluny de Barcelona.

El curs de Lleida, amb el suport de de l’Associació Set11 Esports, tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de novembre amb classes presencials al Col·legi Mater Salvatoris (Partida Plà de Montsó 30 de Lleida). Els professors d’aquest curs seran Oscar Novillo, gerent de la Federació i entrenador nivell 3 FIVB (màxima titulació internacional); Carlos García, mestre en Educació Física i entrenador nivell 3 FIVB; i Quim Ventura, àrbitre Superlliga RFEVB i àrbitre de volei platja FIVB.

Les classes pràctiques del curs de Roquetes es realitzaran els dies 23, 24 i 25 de novembre al pavelló municipal de Roquetes (Passeig Manel Cid S/N de Roquetes). Mentre que les classes teòriques es faran a la Bliblioteca Mercè Lleixa (Urb. Torre d’en Gil s/n). Els professors d’aquest curs seran Carlos García, mestre en Educació Física i entrenador nivell 3 FIVB; Idaira Vega, INEF, entrenadora nivell 3 RFEVB i àrbitre Nacional RFEVB; i Arthur Cohen, entrenador nivell 3 REFVB i estadista DATA RFEVB.

Els alumnes que s’inscriguin en aquest curs realitzaran un segui de classes, tant teòriques com pràctiques, entre les que destaquen tàctica, preparació física, tècnica, reglament i d’altres.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la Federació Catalana de Voleibol.

MÉS INFO ROQUETES

MÉS INFO LLEIDA

INSCRIPCIÓ CURSOS

 


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material