FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederacióCompeticióARC i SeleccionsPromocióLa BotigaForumMultimèdiaOficina de Servei

La Federació Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol BlogVolei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

Gran participació en l’acte de la ‘Festa del Vòlei 2015’

16/10/2015

Gran participació en l’acte de la ‘Festa del Vòlei 2015’


L’auditori del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat va quedar enlluerni’t ahir amb a una gran presència de clubs, jugadores i jugadores, pares i mares, que van omplir la sala en la celebració de l’acte de la Festa del Vòlei ‘Campions de Catalunya’, on la Federació Catalana de Voleibol va premiar els clubs campions i subcampions de Catalunya de la passada temporada 2014/15 d’aquelles competicions sense Fase Final, així com l’homenatge a les seleccions catalanes de vòlei pista i platja participants als diferents Campionats estatals de seleccions autonòmiques, i del Premi Llegendari Vicens Puigdomenech.

La ‘Festa del Vòlei 2015’ va arrencar amb el lliurament de copes als diferents campions i subcampions de Catalunya, va seguir amb l’homenatge a les diferents seleccions de pista i platja que han representat Catalunya, al llarg d’aquest 2015, finalitzant l’acte amb el lliurament del Premi Llegendari Vicens Puigdomenech al ex president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, qui en el seu parlament va agrair a la seva junta i a la de la Federació Catalana de Voleibol la confiança sobre la seva persona per rebre aquest reconeixement. La capitana de la selecció cadet femenina, Andrea Bové, també va dirigir-se als presents amb unes paraules emocionants del valors que suposa representar Catalunya pels nostres esportistes.

L’acte va comptar amb la presència a l’auditori de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, del President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva, i del Subdirector General d’Activitats esportives i infraestructures del Consell Català de l’Esport, Josep Oriol Marcé.

Maribel Zamora va fer un balanç positiu de la passada temporada en totes les vessants esportives, amb uns resultats de nou molt bons tant en volei pista com platja, i amb una projecció internacional cada vegada més reflectida en ambdues disciplines. La màxima dirigent del voleibol català va destacar el fet d’honorabilitzar la figura del directiu que inverteix temps de forma altruista pel benestar dels seus socis i del creixement del nostre esport arreu del territori, finalitzant el seu parlament agraint la presència de dues institucions com la UFEC i el Consell Català de l’Esport, socis principals de la Federació Catalana de Voleibol i amb qui es treballa en comú per l’esport i el voleibol català.

El President de la UFEC es va mostrar satisfet amb el creixement continu del voleibol a Catalunya i va convidar a tots els estaments que formen part de la família del vòlei català a seguir treballant pel nostre esport. Gerard Esteva, va tenir paraules d’elogi cap a l’empenta de la presidenta de l’ens federatiu català, convidant als col·lectius que en formen part del nostre esport a Catalunya a seguir el seu ritme. L’acte es va tancar amb la paraula de Josep Oriol Marcé, qui va donar la benvinguda a tots els presents a la que es una de les cases de l’esport català, va destacar-ne l’estreta col·laboració amb la Federació Catalana de Voleibol, acollint als dos grups del programa GET Blume Voleibol i col·laborant sempre en moltes de les activitats organitzades des de l’ens federatiu català, ja sigui en la part esportiva o formativa.


<< Tornar

Publicitat de la Federació Catalana de Voleibol


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓ
· ARC I SELECCIONS
· PROMOCIÓ
· LA BOTIGA
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· INSCRIPCIONS VÒLEI PLATJA / BEACH VOLLEY INSCRIPCIONS
· ZONA OUTLET
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material