FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederacióCompeticióARC i SeleccionsPromocióLa BotigaForumMultimèdiaOficina de Servei

La Federació Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol BlogVolei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

Reunió de treball per la creació del Comitè Tècnic d’Entrenadors

Reunió de treball per la creació del Comitè Tècnic d’Entrenadors

01/10/2015

Reunió de treball per la creació del Comitè Tècnic d’Entrenadors


La seu central de la Federació Catalana de Voleibol va ser testimoni ahir d’un encontre entre presidència i gerència esportiva de l’ens federatiu català, i entrenadors catalans del nostre esport per l’activació i creació de forma oficial del Comitè Tècnic d’Entrenadors.

A l’acte van estar presents la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, el Gerent Esportiu de l’ens federatiu, Óscar Novillo, i una sèrie d’entrenadors catalans en representació del col·lectiu que van estar convidats des de presidència per tal d’assentar les bases del nou projecte. El nou òrgan federatiu s’agruparà de professionals del voleibol, tècniques i tècnics del nostre esport, professors i professores, així com tècnics de la FCVb amb l’objecte de contribuir en la millora tècnica de les modalitats i disciplines esportives emmarcades a la Federació Catalana de Voleibol.

El Comitè Tècnic d’Entrenadors serà de caràcter obert a la participació de qualsevol tècnic del nostre esport amb llicència federada en vigor, marcant des de l’inici un mínim de dues reunions anuals per tal de treballar en propostes i millora del voleibol a Catalunya. La primera reunió, entre gener i març de cada exercici, per tal de treballar les propostes a portar a l’Assemblea General; i la segona d’elles, entre setembre i novembre, per tal de presentar propostes a incorporar al pla d’actuació de la FCVB, i pressupost de cada exercici.

L’estructura del Comitè Tècnic d’Entrenadors quedarà definida amb càrrecs nomenats des de la Junta Directiva de la FCVb, a proposta del propi col·lectiu, com serà el cas del president o presidenta del Comitè Tècnic, càrrec pel que s’obrirà en breu un període de presentació de interessats, fent-se una votació entre els assistents a la reunió de inici de temporada que es celebrarà aquest mes d’octubre.

En la imminent convocatòria de reunió d’inici de temporada del col·lectiu d’entrenadors del voleibol català es presentarà als entrenadors de forma oficial la constitució del Comitè Tècnic d’Entrenadors i l’elecció de representants del nou òrgan federatiu que des d’aquell precís instant tindrà la funcionalitat necessària per a revisar i proposar canvis en la normativa actual, valorar l’estructura i perspectiva de la competició, així com la revisió i aportacions en quant a la formació de tècniques i tècnics del nostre esport per tal d’enriquir dia a dia els coneixements dels entrenadors al nostre territori.

COMITÈ TÈCNIC D'ENTRENADORS - SESSIÓ INFORMATIVA


<< Tornar

Publicitat de la Federació Catalana de Voleibol


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓ
· ARC I SELECCIONS
· PROMOCIÓ
· LA BOTIGA
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material