FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederacióCompeticióARC i SeleccionsPromocióLa BotigaForumMultimèdiaOficina de Servei

La Federació Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol BlogVolei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

El vòlei català present a la concentració per reclamar que l´esport sigui servei essencial

12/11/2020

El vòlei català present a la concentració per reclamar que l´esport sigui servei essencial


El sector esportiu es va concentrar ahir a la Plaça Sant Jaume de Barcelona per reclamar tornar a la competició, obrir instal·lacions i ajudes immediates. Més d’un miler de persones de Federacions, entre elles la Federació Catalana de Voleibol, clubs, empreses, gestors d’instal·lacions, l’esport universitari i els col·legis professionals van fer sentir les seves reivindicacions i han recolzat el manifest llegit pels principals representants del sector esportiu a Catalunya.

Josep Viladot, president de Gestors d’Instal·lacions Esportives Públiques de Catalunya (Gestiona); Anna Pruna, presidenta del clúster de l’esport Català (INDESCAT); August Tarragó, president de l’ADECAF (Associació d’Empresaris de Clubs Catalans de Fitness); Pere Manuel, president del COPLEFC (Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya); Ulpi Roman, representant de l’Esport Català Universitari (ECU); Ferran Aril, president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ); Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol (FCF); i Enric Bertran, president de la Federació Catalana de Natació (FCN) en representació de l’Associació Empresarial de Clubs de Natació (AECN), van intervenir a l’acte, que va tancar Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) en nom de les 69 federacions que la formen.

En aquest sentit, Gerard Esteva, va reclamar al Govern de la Generalitat, i especialment a la consellera de Salut, que escoltin el clamor del sector esportiu i va recordar, demanar i exigir que es tornin a obrir clubs i instal·lacions esportives, que es deixi competir, que es donin ajudes directes i efectives al sector, que es reconegui l’esport com un servei essencial i que totes les mesures es prengui amb caràcter urgent.

El voleibol català va estar present a la reivindicació amb la presència de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i representants de diverses entitats esportives d’arreu de Catalunya.

En el sentit d’aquestes reivindicacions, avui mateix s’ha sabut que el Tribunal Superior de Justícia diu que és competent per seguir amb la tramitació del recurs presentat pel sector esportiu i dona al Govern dos dies perquè s’oposi a la demanda de suspensió de decret que atura competicions i tanca instal·lacions. Pel que la resolució es sabrà en breu.

+ info

 


<< Tornar

Publicitat de la Federació Catalana de Voleibol


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓ
· ARC I SELECCIONS
· PROMOCIÓ
· LA BOTIGA
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material