FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederacióCompeticióARC i SeleccionsPromocióLa BotigaForumMultimèdiaOficina de Servei

La Federació Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol BlogVolei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

Xerrada LGTBI+ i esport per la llibertat i igualtat sexual, de gènere i corporal

18/05/2020

Xerrada LGTBI+ i esport per la llibertat i igualtat sexual, de gènere i corporal


Ahir, 17 de maig, es va celebrar el Dia Internacional de la Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia a tot el món. En aquest sentit, la Federació Catalana de Voleibol, es vol sumar a aquesta jornada celebrant una de les seves xerrades online a aquesta temàtica. Com el mateix dia internacional busca, la xerrada mirarà de traslladar als amants del voleibol, i l’esport en general, als dirigents esportius, àrbitres i entrenadors, informació i eines amb l’objectiu de conscienciar sobre la llibertat i igualtat per a totes les minories sexuals, de gènere i corporals.

En aquesta xerrada també es buscarà compartir coneixement sobre quina és la situació actual LGTBI+ al voleibol i a l’esport en general, incidint en aspectes com les persones transgènere, el llenguatge inclusiu, la sexualització o la violència a l’esport. A més, també es demanarà als ponents eines útils per als clubs, entrenadors o àrbitres, que ajudin a fer l’esport més inclusiu. A quin vestuari s’ha de canviar una persona transsexual? A quina lliga ha de jugar? Existeixen avantatges competitives? Com normalitzar aquestes situacions als nostres clubs?

Convidem a tot el món de l’esport a participar d’aquesta xerrada que tindrà lloc al canal de Youtube del Voleicatala, demà dimarts, 19 de maig, a les 17 hores. Els espectadors, podran traslladar els seus dubtes i preguntes als nostres ponents, que en aquesta ocasió seran experts en la matèria. Comptarem amb la presència de:

-          David Lechón, president de la Federació Aragonesa de Voleibol i president d’ADI LGTB+ associació que engloba als clubs LGTBI+ inclusius esportius d’Espanya i Portugal.

-          David Guerrero, president de l’Associació Esport i Diversitat que agrupa als clubs LGTBI inclusius de Madrid y organitzadors del Congrés Estatal Esport i Diversitat.


<< Tornar

Publicitat de la Federació Catalana de Voleibol


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓ
· ARC I SELECCIONS
· PROMOCIÓ
· LA BOTIGA
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material