FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederacióCompeticióARC i SeleccionsPromocióLa BotigaForumMultimèdiaOficina de Servei

La Federació Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol BlogVolei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

Reunió de la Junta Directiva en vistes a l’Assemblea General de juny

25/05/2017

Reunió de la Junta Directiva en vistes a l’Assemblea General de juny


La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol va reunir-se la tarda de dimarts a la Sala David Moner de la seu central de l’ens federatiu català, per tal d’analitzar l’actualitat del voleibol català i per adoptar importants decisions d’actuació per part d’aquesta federació en el futur més immediat, que no és un altre que l’Assemblea General Ordinària del proper dissabte 17 de juny.

Així, entre els punts tractats a la reunió va destacar l’aprovació de la convocatòria de l’Assemblea General del 17 de juny i la documentació final que es presentarà a l’acte, com són els principals aspectes que s’han debatut a les delegacions territorials en quant a modificacions de la normativa. A més, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol va comunicar la incorporació de Nuria Terribas, presidenta del DSV CV Sant Cugat, com a nou membre de la Junta Directiva, en substitució de Toni Alemany, que ha formalitzat la seva dimissió.

Pel que fa a matèria econòmica, es va explicar que el tancament del 2016 es produeix amb un saldo positiu de més de 3.600 €, i que el pressupost de cara al 2017 s’ha fixat en 1.556.000€. En un altre ordre de coses, Zamora va explicar la modificació dels estatuts per emmarcar-los dins el TAEC, el Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya.

Pel que fa a actes i activitats de la Federació Catalana de Voleibol va tenir especial rellevància l’arribada de la Lliga Mundial a Barcelona. La presidenta de l’ens federatiu va explicar als membres de la Junta Directiva, els actes que la Federació està duent a terme per tal de difondre l’acte, així com les activitats paral·leles que es duran a terme, de cara a buscar l’excel·lència en l’organització. Un pas que ja s’ha donat en el Vichy Catalan Volei Tour 2017, del que també es van explicar les principals novetats i la importància i rellevància que està assolint el campionat. Per últim es va explicar que, un any més, arriba el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que tornarà a ser torneig WEVZA.

Amb tots aquests punts es va posar punt i final a una Junta Directiva plena de novetats i en vista a les properes activitats en les que està involucrada la Federació Catalana de Voleibol, a més de tenir molt present la propera Assembla General del 17 de juny.

 


<< Tornar

Publicitat de la Federació Catalana de Voleibol


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓ
· ARC I SELECCIONS
· PROMOCIÓ
· LA BOTIGA
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· INSCRIPCIONS VÒLEI PLATJA / BEACH VOLLEY INSCRIPCIONS
· ZONA OUTLET
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material