FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederacióCompeticióARC i SeleccionsPromocióLa BotigaForumMultimèdiaOficina de Servei

La Federació Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol BlogVolei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya convoca eleccions

06/09/2016

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya convoca eleccions


La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha celebrat aquest dilluns 5 de setembre una Assemblea General Extraordinària a les instal•lacions del Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet.

L’acte, presidit pel president de la UFEC, Gerard Esteva, i el seu consell directiu, va comptar amb l’assistència de la majoria de presidents de les federacions que integren l’entitat. L’Assemblea tenia per objectiu principal la convocatòria d’eleccions a membres del consell directiu i l’aprovació del Protocol d’idoneïtat dels membres del consell directiu de l’entitat.

En paraules d’Esteva, després d’agafar el relleu ara fa dos anys “a la gran tasca que havia fet l’expresident Moner” i davant els projectes que té en marxa l’entitat, els quals transcendeixen estrictament el que queda de mandat, calia “fer l’esforç democràtic de demanar l’aval de l’assemblea, amb la convocatòria d’eleccions, per tenir la legitimitat per dur-los a terme”.

D’aquesta manera, l’Assemblea va aprovar per unanimitat la convocatòria d’eleccions, el reglament i el calendari electoral. Pel que fa a aquest últim, avui dimarts s’ha fet públic tota la informació relacionada amb el procés electoral, que es pot consultar a www.ufec.cat/ca/documentacio.html, i s’ha constituït la Junta Electoral, formada per Francesc Martínez de Foix, Josep Sanchís i Manel Pintó. A partir d’ara, del 13 al 22 de setembre es duu a terme la presentació de candidatures i el pròxim 6 d’octubre es realitzarà l’acte de votacions a la seu de la UFEC de 16 h a 20 h.

D’altra banda, l’Assemblea també va aprovar per unanimitat el Protocol d’idoneïtat dels membres del consell directiu. Esteva va ponderar que la “societat i la legislació vigent exigia a entitats com la nostra un exercici major de transparència, honorabilitat i idoneïtat per a l’exercici dels nostres càrrecs directius”. Amb aquest esperit d’exemplaritat, era irrenunciable de portar a l’assemblea l’aprovació de l’esmentat protocol, que es va aprovar per unanimitat. 


<< Tornar

Publicitat de la Federació Catalana de Voleibol


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓ
· ARC I SELECCIONS
· PROMOCIÓ
· LA BOTIGA
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· INSCRIPCIONS VÒLEI PLATJA / BEACH VOLLEY INSCRIPCIONS
· ZONA OUTLET
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material